پوره سیب زمینی و پیازچه

پیش غذا پرپتاسیم

متعلق به دسته های

پوره سیب زمینی و پیازچه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • سیب زمینی را در آب سرد و نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و اجازه دهید بپزند.
  • سیب زمینی ها را پوره کنید و کره را در آن بریزید تا با حرارت پوره ذوب شود.
  • پوره را روی حرارت کم قرار داده و خامه ترش و شیر را اضافه کرده و هم بزنید.
  • پیازچه خردشده و نمک و فلفل را اضافه کرده و فورا سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 10 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 280 کالری، چربی 12.8 گرم، چربی اشباع 8 گرم، کلسترول 31 میلی گرم، سدیم 37 میلی گرم، کربوهیدرات 37 گرم، فیبر 4.4 گرم، قند 2.7 گرم، پروتئین 5.7 گرم، پتاسیم 891 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید