پودینگ چیا گرمسیری

این صبحانه بدون نیاز به پخت، پر پروتئین، خامه ای و خوشمزه است

پودینگ چیا گرمسیری

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • دانه چیا: 1/4 لیوان
  • شیر بادام یا شیر: 1 لیوان
  • ماست یونانی: 1 لیوان
  • شیرین کننده دلخواه (شکر، عسل، شیرین کننده کم کالری): 1 قاشق غذاخوری
  • کیوی متوسط، پوست کنده و ورقه شده: 1 عدد
  • انبه مکعبی خردشده: 1 لیوان
  • پودر نارگیل: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • در یک ظرف دانه چیا، شیر بادام یا شیر، ماست و شیرین کننده دلخواه را اضافه کنید.
  • آنقدر هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
  • حداقل 2 ساعت یا حداکثر تا یک شب در یخچال قرار دهید.
  • در همین حال، در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط، نارگیل را برشته کنید تا قهوه ای طلایی شود، حدود 4 دقیقه. بگذارید خنک شود و در یک کیسه زیپ دار یا ظرف کوچک تا زمان سرو نگهداری کنید.
  • در زمان سرو، پودینگ را در 2 کاسه کوچک بریزید.
  • روی هر کدام کیوی، انبه و نارگیل تست شده بریزید.

نکات

در صورت تمایل در زمان سرو روی آن کمی عسل بریزید.

ارزش غذایی

این مقدار برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 305 کالری، کربوهیدرات 35 گرم، پروتئین 18 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 7 میلی گرم، سدیم 110 میلی گرم، فیبر 12 گرم، قند 19 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید