شیرین کننده دلخواه (شکر، عسل، شیرین کننده کم کالری): 1 قاشق غذاخوری
کیوی متوسط، پوست کنده و ورقه شده: 1 عدد
انبه مکعبی خردشده: 1 لیوان
پودر نارگیل: 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه
در یک ظرف دانه چیا، شیر بادام یا شیر، ماست و شیرین کننده دلخواه را اضافه کنید.
آنقدر هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
حداقل 2 ساعت یا حداکثر تا یک شب در یخچال قرار دهید.
در همین حال، در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط، نارگیل را برشته کنید تا قهوه ای طلایی شود، حدود 4 دقیقه. بگذارید خنک شود و در یک کیسه زیپ دار یا ظرف کوچک تا زمان سرو نگهداری کنید.
در زمان سرو، پودینگ را در 2 کاسه کوچک بریزید.
روی هر کدام کیوی، انبه و نارگیل تست شده بریزید.
نکات
در صورت تمایل در زمان سرو روی آن کمی عسل بریزید.
ارزش غذایی
این مقدار برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 305 کالری، کربوهیدرات 35 گرم، پروتئین 18 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 7 میلی گرم، سدیم 110 میلی گرم، فیبر 12 گرم، قند 19 گرم