پودینگ چیا کتو

یک صبحانه کم کربوهیدرات برای روزهای شلوغ هفته

پودینگ چیا کتو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • دانه چیا 1/4 لیوان
  • شیر 1/2 لیوان
  • خامه زده شده 1/2 لیوان
  • پودر کاکائو 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • شیرین کننده کم کالری 2 قاشق غذاخوری
  • کره بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • در یک ظرف، شیر، خامه، پودر کاکائو، شیرین کننده، کره بادام زمینی، وانیل را مخلوط کنید.
  • خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  • دانه چیا را اضافه کنید.
  • مخلوط را بین دو ظرف سرو تقسیم کنید.
  • دست کم به مدت 30 دقیقه یا کل شب در یخچال قرار دهید.
  • بعد از این مدت که پودینگ خود را گرفت می توانید با خامه، میوه یا شکلات خردشده آن را تزئین کرده و سرو کنید.

نکات

این پودینگ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدر برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 510 کالری، چربی 18 گرم، چربی اشباع 3.1 گرم، سدیم 74.6 میلی گرم، پتاسیم 115.5 میلی گرم، کربوهیدرات 20 گرم، فیبر 12.1 گرم، قند 4.5 گرم، پروتئین 10.3 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید