پنکیک چیپس شکلاتی

یک صبحانه ساده برای آخرهفته های شما

متعلق به دسته های

پنکیک چیپس شکلاتی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد: 1 و نیم لیوان
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای: 1 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • باترمیلک: 1 و 1/4 لیوان (برای طرزتهیه باترمیلک خانگی کلیک کنید)
  • کره ذوب شده: 4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • آرد، شکر، شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگر، باترمیلک، کره، تخم مرغ، و وانیل را با هم خوب مخلوط کنید.
  • مخلوط آرد را در مخلوط تخم مرغ بریزید و هم بزنید.
  • سپس چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده را هم اضافه کنید.
  • یک تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و فقط چند قطره روغن در آن اسپری کنید.
  • یک چهارم لیوان از خمیر را در تابه بریزید و زمانی وسط پنکیک شروع به حبابت زدن کردن و کناره ها طلائی شدند آن را بردانید تا طرف دیگر هم طلائی شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 پنکیک کافیست. به ازای هر پنکیک: انرژی 166 کالری، کربوهیدرات 21 گرم، پروتئین 4 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 41 میلی گرم، سدیم 205 میلی گرم، پتاسیم 64 میلی گرم، قند 9 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید