پنکیک پیازچه

صبحانه یا شام سبک گیاهی

متعلق به دسته های

پنکیک پیازچه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد: 6 لیوان و 5 قاشق چایخوری
  • آب گرم: 1 لیوان
  • آب سرد: 1 لیوان
  • روغن مایع: 20 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • پیازچه ریزخردشده: 1 و 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • 6 لیوان آرد را در ظرفی بریزید و آهسته آب گرم را به آن اضافه کنید.
  • سپس آب سرد را افزوده و هم بزنید تا خمیر تشکیل شود.
  • خمیر را به یک سطح آردپاشی شده منتقل کرده و به مدت 5 دقیقه ورز دهید. خمیر را به 5 قسمت برابر تقسیم کنید. روی آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید، ده دقیقه استراحت کند.
  • سپس هر خمیر را روی سطح آردپاشی شده به صورت یک مستطیل 22 در 15 سانتیمتری درآورید.
  • روی هر مربع با برس و قاشق چایخوری روغن مایع بمالید و نمک و فلفل بپاشید.
  • یک چهارم لیوان پیازچه را روی یک نیمه از مستطیل ها بریزید و یک قاشق چایخوری آرد روی آنها بپاشید.
  • دو طرف خمیر را روی هم برگردانید و اجازه دهید 5 دقیقه استراحت کند. همه تکه های خمیر را به همین شکل تهیه کنید.
  • خمیرها را رول کنید و دو طرف رول ها را به هم بچسبانید و ده دقیقه دیگر به آن ها استراحت دهید.
  • هر خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده قرارداده و به شکل یک دایره 22 سانتیمتری باز کنید.
  • دو قاشق چایخوری روغن را در تابه روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • هر پنکیک را در تابه تفت دهید تا هر دو طرف طلائی شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 5 پنکیک 22 سانتیمتری کافیست. به ازای یک سوم هر پنکیک: انرژی 243 کالری، پروتئین 5.4 گرم، کربوهیدرات 39.5 گرم، فیبر رژیمی 1.6 گرم، قند 0.3 گرم، چربی 6.7 گرم، چربی اشباع 0.5 گرم، ویتامین آ 85.2 واحد، ویتامین سی 1.6 میلی گرم، فولات 153.4 میکروگرم، کلسیم 15.6 میلی گرم، آهن 2.5 میلی گرم، منیزیم 13.5 میلی گرم، سدیم 197.1 میلی گرم، پتاسیم 80.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید