پنکیک پنیرخامه ای

صبحانه کم کربوهیدرات

پنکیک پنیرخامه ای

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد بادام: 1 لیوان
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • سفیده تخم مرغ: 1 عدد
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری
  • پنیرخامه ای: 2/3 لیوان

دستور تهیه

  • در یک ظرف، آرد بادام، بکینگ پودر، دارچین را مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگر، تخم مرغ ها، سفیده تخم مرغ، عسل و پنیر خامه ای را خوب هم بزنید و مخلوط کنید.
  • مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکنواختی بدست آید.
  • اجازه دهید خمیر 5 دقیقه استراحت کند.
  • یک تابه کاملا صاف را روی حرارت ملایم قرار دهید. با اسپری فقط چند قطره روغن در تابه بریزید و با کمک دستمال روغن را در همه جای تابه پخت شنید.
  • حدود یک چهارم از خمیر پنکیک را در وسط تابه بریزید.
  • وقتی خمیر حباب زد و کناره ها طلائی شدند پنکیک ها را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.
  • این کار را برای باقی خمیر انجام دهید.

نکات

می توانید برای کاهش محتوای کربوهیدرات پنکیک ها بجای شکر، از شیرین کننده های کم کالری استفاده نمایید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 پنکیک کافیست. به ازای هر پنکیک: انرژی 180 کالری، پروتئین 8.5 گرم، کربوهیدرات 6 گرم، فیبر رژیمی 1.5 گرم، قند 3 گرم، چربی 12.5 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید