پای گردویی مینی

عصرانه کوچک با طعم گردو

متعلق به دسته های

پای گردویی مینی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک: 1 و نیم لیوان
  • آرد: 1/2 لیوان
  • شکرقهوه ای: 1/2 لیوان
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • کره سرد خردشده: 8 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • عسل: 1/4 لیوان
  • گردو خردشده: 1 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • جودوسر پرک، آرد، یک چهارم لیوان شکر قهوه ای و نصف قاشق چایخوری نمک را در غذاساز مخلوط کنید تا جودوسر پودر شود.
  • کره را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر تشکیل شود.
  • یک و نیم قاشق غذاخوری از خمیر را در قالب های مافین کوچک بریزید. خمیر را به کف و لبه های قالب ها فشار دهید تا شبیه فنجان شود.
  • قالب ها را به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا لبه ها طلایی شوند.
  • تخم مرغ ها، عسل، گردو، وانیل و یک چهارم شکر قهوه ای و نصف قاشق چایخوری نمک را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • مخلوط را بین مافین ها تقسیم کنید و در هر کدام حدود نصف قاشق غذاخوری بریزید.
  • مافین های پرشده را ده دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
  • بعد از پخت اجازه دهید سرد شده و از قالب ها خارج کنید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 24 پای گردویی کافیست. به ازای هر پای: انرژی 123 کالری، پروتئین 1.8 گرم، کربوهیدرات 12.7 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 6.8 گرم، چربی 7.6 گرم، چربی اشباع 2.8 گرم، کلسترول 25.7 میلی گرم، ویتامین آ 143.1 واحد، ویتامین سی 0.1 میلی گرم، فولات 13.1 میکروگرم، کلسیم 16.5 میلی گرم، آهن 0.5 میلی گرم، منیزیم 12.3 میلی گرم، سدیم 105.1 میلی گرم، پتاسیم 58.8 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید