پاندکیک کره بادام زمینی

عصرانه نرم و خوش طعم با بافت عالی

متعلق به دسته های

  • کیک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره نرم شده: 1 لیوان
  • شکر: 1 لیوان
  • شکر قهوه ای: 1 لیوان
  • کره بادام زمینی: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 4 عدد
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد: 3 لیوان و یک قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • شیر: 1 لیوان
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده: 1 لیوان

رویه

  • پودر شکر: 2 و نیم لیوان
  • شیر: 5 قاشق غذاخوری
  • کره بادام زمینی: 1/4 لیوان
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • برای تهیه کیک، کره و شکر را با همزن بزنید تا کرمی و سبک شود.
  • کره بادام زمینی را بیفزایید و هم بزنید.
  • سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بریزید و به همزدن ادامه دهید.
  • وانیل را هم بریزید.
  • در یک کاسه دیگر، 3 لیوان آرد، بکینگ پودر و نممک را مخلوط کنید.
  • نیمی از مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و مخلوط کنید.
  • شیر را به مواد اضافه کنید.
  • باقیمانده مخلوط آرد را اضافه کنید.
  • در یک کوچک شکلات خردشده یا چیپس شکلاتی را با یک قاشق غذاخوری آرد باقیمانده مخلوط کنید و به خمیر بیفزایید.
  • خمیر را در قالب چرب شده بریزید و حدود یک ساعت یا تا زمانی که کیک بپزد در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید.
  • سپس از قالب خارج کرده و اجازه دهید سرد شود.
  • برای تهیه رویه: پودرشکر، شیر، کره بادام زمینی و وانیل را مخلوط کنید و چیپس شکلاتی را بیفزایید.
  • مواد رویه را روی کیک بریزید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 برش کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 855 کالری، چربی 38 گرم، چربی اشباع 19 گرم، کلسترول 112 میلی گرم، سدیم 294 میلی گرم، کربوهیدرات 116 گرم، فیبر 3 گرم، قند 88 گرم، پروتئین 12 گرم، کلسیم 178 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، پتاسیم 213 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید