پاستا با گل کلم

وعده غذایی کم کالری و گیاهی

متعلق به دسته های

پاستا با گل کلم

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پاستا: 330 گرم
  • گل کلم خردشده: 3 لیوان
  • روغن زیتون: 3 و نیم قاشق چایخوری
  • پودر نان سوخاری: 1/3 لیوان
  • پیاز متوسط خردشده: 1 عدد
  • جعفری خردشده: 1/2 لیوان
  • پنیر پارمسان: 6 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • پاستا را بپزید و آبکش کنید. یک لیوان از آب آن را کناری بگذارید.
  • گل کلم را بخارپز کنید تا نرم شود.
  • یک دوم قاشق چایخوری روغن را در یک ظرف کوچک بریزید و پودر نان سوخاری را در آن کمی تفت دهید و کناری بگذارید.
  • در یک تابه دیگر باقی روغن را بریزید و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلائی شود.
  • گل کلم بخارپز را به آن بیفزایید و تفت دهید.
  • پاستا، جعفری، پنیر، گل کلم و یک دوم لیوان آب پاستا را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید.
  • مخلوط را بین 6 بشقاب تقسیم کنید.
  • روی آن پودر نان سوخاری تفت داده شده بریزید و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( 1 و نیم لیوان): کالری 274 کالری، کربوهیدرات 51 گرم، پروتئین 11.2 گرم، چربی 6 گرم، فیبر 8.7 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید