این پای ساده، بافت نرم همراه مزه خوشایند کره بادام زمنی دارد و تنها از 5 ماده غذایی تشکیل میشود
متعلق به دسته های
شیرینی/ شکلات
مواد اولیه
خامه سنگین (مناسب فرم گیری): 1 لیوان
کره بادام زمینی: 1 لیوان
پنیر خامه ای: 220 گرم
پودر قند: 1 و 1/4 لیوان
وانیل: کمی
بیسکویت پودر شده: 170 گرم
کره ذوب شده: 70 گرم
دستور تهیه
خامه را می زنیم تا کمی فرم بگیرد.
در ظرف دیگری، کره بادام زمینی، پنیر خامه ای، پودرقند و وانیل را با سرعت کم می زنیم تا مخلوط شود. سپس سرعت را زیاد می کنیم و حدود یک دقیقه می زنیم تا کمی پف کند.
خامه زده شده را به مخلوط کره بادام زمینی اضافه می کنیم.
پودر بیسکویت را با کره ذوب شده مخلوط کرده و کف قالب فشار می دهیم.
مخلوط کره بادام زمینی را روی بیسکویت ها می ریزیم و به مدت 4 ساعت در یخچال می گذاریم.
نکات
استفاده از خامه صبحانه ممکن است باعث شود پای به خوبی بسته نشود.
می توانید از بیسکویت کاکائویی استفاده کنید و یا به پودر بیسکویت بسته به ذائقه خود پودر کاکائو اضافه کنید.
ارزش غذایی
این مقدار برای 8 برش متوسط کافیست. به ازای هر برش 568 کالری، پروتئین 4.6 گرم، کربوهیدرات 41 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 28 گرم، چربی 42 گرم، چربی اشباع 17 گرم، کلسترول72 میلی گرم، ویتامین آ 818 واحد، ویتامین سی 1 میلی گرم، کلسیم 61 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 359 میلی گرم، پتاسیم 297 میلی گرم