وافل بروکلی و پنیر

یک صبحانه یا میان وعده و بهانه ای برای مصرف بیشتر سبزیجات

متعلق به دسته های

وافل بروکلی و پنیر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بروکلی خردشده: 2 لیوان
  • آرد: 1 و نیم لیوان
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • شیر: 1 و نیم لیوان
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخی
  • پنیر کممبر یا خامه ای خردشده: 1 لیوان

دستور تهیه

  • یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. بروکلی را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه بپزید. آبکش کنید و با آب سرد بشویید. کلم بروکلی را به حوله آشپزخانه منتقل کنید و کنار بگذارید تا به اندازه کافی خنک شود.
  • یک وافل ساز را از قبل با حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
  • آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید.
  • تخم مرغ، شیر و روغن را در یک کاسه متوسط با همزن بزنید.
  • مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید تا کاملا ترکیب شود.
  • تا حد امکان آب بروکلی ها را بگیرید.
  • بروکلی و پنیر را داخل خمیر بریزید. بگذارید 10 دقیقه بماند.
  • وافل ساز را چرب کنید.
  • 1/2 لیوان خمیر را در آن بریزید و 3 تا 4 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود. این کار را با باقیمانده خمیر تکرار کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 7 وافل کافیست. به ازای هر وافل: انرژی 250 کالری، کربوهیدرات 25 گرم، فیبر 3 گرم، قند 5 گرم، پروتئین 12 گرم، چربی 13 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 54 میلی گرم، ویتامین آ 896 واحد، ویتامین سی 19 میلی گرم، سدیم 459 میلی گرم، کلسیم 210 میلی گرم، پتاسیم 285 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید