نودل با گوشت

یک غذای ساده و کلاسیک که همه بخصوص کودکان دوست خواهند داشت

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز زرد خردشده 1 عدد
  • سیر خردشده 1 حبه
  • گوشت چرخکرده 450 گرم
  • آبگوشت 1 لیوان
  • سس قرمز 1 قاشق غذاخوری
  • سس سویا 1 قاشق غذاخوری
  • نودل 2 بسته
  • پیازچه خردشده 4 عدد
  • کنجد 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • یک تابه را روی حرارت قرار داده روغن را بریزید.
  • پیاز را اضافه کرده و تفت دهید.
  • سپس سیر را هم بریزید و تفت دهید.
  • گوشت چرخکرده را هم بریزید و هم بزنید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای شود.
  • سپس آبگوشت را اضافه کنید.
  • سس قرمز، و سس سویا را هم بریزید.
  • اجازه دهید بجوشد تا گوشت بپزد.
  • نودل ها را اضافه کنید و روی حرارت بماند تا نودل ها نرم شوند.
  • در مرحله آخر پخت پیازچه را بریزید.
  • در زمان سرو روی آن کنجد بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدر برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 530 کالری، چربی 29 گرم، چربی اشباع 11 گرم، کلسترول 95 میلی گرم، سدیم 1020 میلی گرم، کربوهیدرات 33 گرم، قند 4 گرم، پروتئین 33 گرم، کلسیم 62 میلی گرم، پتاسیم 562 میلی گرم، آهن 5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید