پستو با طعم دلخواه: 3 قاشق غذاخوری (برای طرزتهیه انواع پستو خانگی به بخش چاشنی ها مراجعه فرمایید)
دستور تهیه
آب، شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده و اجازه دهید ده دقیقه بماند تا مایه خمیر فعال شود.
در یک ظرف دیگر آرد، و نمک را مخلوط کرده و مایه خمیر فعال شده و پستو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
حدود ده دقیقه ورز دهید.
خمیر را به شکل یک توپ در آورده در یک کاسه چرب شده قرار دهید روی آن را یک پارچه آشپزخانه گذاشته و اجازه دهید حدود دو ساعت در یک محل ولرم استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
سپس خمیر را به 8 توپ تقسیم کنید و توپ ها را روی سینی فر قرار دهید.
مجدد روی نان ها را با پارچه آشپزخانه بپوشانید و اجازه دهید یک ساعت دیگر استراحت کند.
سپس روی نان ها را کمی زرده تخم مرغ یا شیر بمالید و اجازه دهید تقریبا 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمانند تا رویشان طلائی شود.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای تهیه 8 نان کافیست. به ازای هر نان: انرژی 141 کالری، کربوهیدرات 25 گرم، پرتئین 4 گرم، چربی 2 گرم، سدیم 344 میلی گرم، پتاسیم 47 میلی گرم، فیبر 1 گرم، ویتامین آ 115 واحد، کلسیم 14 میلی گرم