نان پستو

یک نان ایتالیایی عالی طعم دار برای وعده های غذایی شما

متعلق به دسته های

نان پستو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آب ولرم: 1/2 لیوان و 2 قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر: 1 قاشق چایخوری
  • شکر: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد سفید: 2 لیوان
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • پستو با طعم دلخواه: 3 قاشق غذاخوری (برای طرزتهیه انواع پستو خانگی به بخش چاشنی ها مراجعه فرمایید)

دستور تهیه

  • آب، شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده و اجازه دهید ده دقیقه بماند تا مایه خمیر فعال شود.
  • در یک ظرف دیگر آرد، و نمک را مخلوط کرده و مایه خمیر فعال شده و پستو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • حدود ده دقیقه ورز دهید.
  • خمیر را به شکل یک توپ در آورده در یک کاسه چرب شده قرار دهید روی آن را یک پارچه آشپزخانه گذاشته و اجازه دهید حدود دو ساعت در یک محل ولرم استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
  • سپس خمیر را به 8 توپ تقسیم کنید و توپ ها را روی سینی فر قرار دهید.
  • مجدد روی نان ها را با پارچه آشپزخانه بپوشانید و اجازه دهید یک ساعت دیگر استراحت کند.
  • سپس روی نان ها را کمی زرده تخم مرغ یا شیر بمالید و اجازه دهید تقریبا 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمانند تا رویشان طلائی شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 8 نان کافیست. به ازای هر نان: انرژی 141 کالری، کربوهیدرات 25 گرم، پرتئین 4 گرم، چربی 2 گرم، سدیم 344 میلی گرم، پتاسیم 47 میلی گرم، فیبر 1 گرم، ویتامین آ 115 واحد، کلسیم 14 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید