نان قهوه ای سنتی ایرلندی

یک نان سریع و ساده و با پتاسیم بالا

متعلق به دسته های

نان قهوه ای سنتی ایرلندی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد گندم کامل: 2 و نیم لیوان
  • آرد سفید شیرینی پزی: 1 و نیم لیوان
  • پودر جوانه گندم: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • بکنیگ پودر: 3 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • باترمیلک: یک و نیم لیوان (برای طرز تهیه باترمیلک خانگی کلیک کنید)

دستور تهیه

  • آرد گندم کامل، آرد سفید، پودر جوانه گندم، شکر، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
  • باترمیلک را به مخلوط آرد اضافه کنید تا خمیر چسبناکی تشکیل شود. اگر خمیر خشک بود می توانید یک قاشق دیگر باترمیلک اضافه کنید.
  • خمیر را روی یک سطح آرد باشی شده قرار دهید و چندبار خمیر را ورز تا منسجم شود. نیازی به ورز دادن زیاد نیست.
  • خمیر را به شکل گرد و توپ درآورید و روی یک کاغذ روغنی قرار دهید. با کمک یک چاقو، روی خمیر را دو برش ضربدری بزنید.
  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید.
  • دما را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید و 40 دقیقه دیگر نان را بپزید.
  • نان را از فر خارج کنید و اجازه دهید 30 دقیقه سرد شود و بعد برش بزنید.

نکات

این نان را می توانید گرم، در دمای اتاق مصرف کنید و یا آن را تست کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 برش نان کافیست. به ازای هر برش: انرژی 164 کالری، پروتئین 6.9 گرم، کربوهیدرات 33.4 گرم، فیبر رژیمی 4.3 گرم، قند 5.9 گرم، چربی 1.1 گرم، چربی اشباع 0.2 گرم، کلسترول 1 میلی گرم، کلسیم 36 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 32 میلی گرم، پتاسیم 210 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید