مینی پای توت فرنگی و گردو

یک طعم کلاسیک با بافت عالی

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
مینی پای توت فرنگی و گردو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

خمیر

  • آرد: 1 و 1/4 لیوا
  • پودر گردو: 1/4 لیوان
  • شکر: 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • کره سرد معکبی خردشده: 7 قاشق غذاخوری
  • آب سرد: 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ زده شده: 1 عدد

فیلینگ

  • توت فرنگی نصف شده: 1 لیوان
  • آبلیمو تازه: 1 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: 1 قاشق چایخوری
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر گردو: 1/3 لیوان

فراستینگ

  • پودرشکر: 1/2 لیوان
  • شیر: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر لبو: 1/2 قاشق چایخوری (برای رنگ و اختیاری)
  • گردو خردشده: 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • برای درست کردن خمیر:
  • آرد، گردوی آسیاب شده، شکر و نمک را به غذاساز اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
  • کره مکعبی را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کره به تکه های کوچک تبدیل شود.
  • هر بار یک قاشق غذاخوری آب سرد را به غذاساز اضافه کنید،. وقتی خمیر شروع به چسبیدن کرد، آماده است.
  • خمیر را روی یک سطح کار تمیز قرار دهید و به دو توپ در آورید. توپ ها را با پلاستیک بپیچید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • برای تهیه فیلینگ:
  • توت فرنگی نصف شده و آب لیمو را به غذاساز اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • به یک قابلمه منتقل کنید و به تدریج نشاسته ذرت را با همزن بزنید اضافه کنید تا حل شود.
  • شکر را هم اضافه کنید.
  • روی حرارت ملایم حرارت دهید تا شکر حل شود، حدود 3 دقیقه.
  • حرارت را خاموش کنید و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید.
  • مخلوط را به یک شیشه یا کاسه کوچک منتقل کنید و در یخچال بگذارید.
  • تهیه پیراشکی ها
  • یکی از خمیرها را از یخچال خارج کنید. سطح کار و وردنه را کمی آرد پاشی کنید. خمیر را به شکل یک مستطیل بزرگ باز کنید.
  • خمیر را به 6 مستطیل برش دهید.
  • روی یک ورقه پخت بزرگ با کاغذ روغنی قرار دهید.
  • مستطیل های خمیر را تخم مرغ بمالید.
  • یک قاشق غذاخوری از فیلینگ توت فرنگی گردو را در مرکز خمیر قرار دهید.
  • یک برش دیگر از خمیر روی مربا قرار دهید و لبه های آن را با چنگال چین دهید تا ببندند.
  • پای ها را به مدت 20 دقیقه فریز کنید تا کره داخل خمیر سفت شود.
  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • لبه های ناهموار خمیر را با چاقوی تیز برش دهید و روی و کناره های پای ها را تخم مرغ بمالید.
  • به مدت 20 تا 24 دقیقه بپزید تا اطراف لبه ها قهوه ای طلایی شود.
  • پای ها را در دمای اتاق به مدت 5 دقیقه روی سینی فر خنک کنید و سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.
  • مواد را برای فراستینگ با همزن بزنید تا غلیظ اما یکدست شود.
  • روی پای های پخته شده بریزید و گردوی ریز خرد شده را روی آن قرار دهید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 پای کافیست. به ازای هر پای: انرژی 272 کالری، چربی 15.8 گرم، چربی اشباع 9 گرم، کلسترول 63 میلی گرم، سدیم 113 میلی گرم، کربوهیدرات 28.8 گرم، قند 8 گرم، پروتئین 4.2 گرم، پتاسیم 53 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید