مرغ توسکان

یک غذای ایتالیایی که می تواند همراه پاستا، برنج و پوره سیب زمینی سرو شود.

مرغ توسکان

مواد اولیه

  • سینه مرغ بزرگ: 2 عدد

  • نمک: 1 قاشق چایخوری

  • پودر فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری

  • پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری

  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

  • کره: 1 قاشق غذاخوری

  • قارچ: 220 گرم

  • گوجه فرنگی خرد شده: 1/2 لیوان

  • پیازچه (بخش های سبز): 1/4 لیوان

  • سیر خرد شده: 3 حبه

  • خامه: 1 و نیم لیوان

  • پنیر پارمسان: 1/2 لیوان

  • بیبی اسفناج: 2 لیوان

دستور تهیه

  • 1 قاشق غذاخوری کره، و 1 قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت قرار دهید.

  • مرغ ها را با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کنید.

  • مرغ های مزه دار شده  را در تابه تفت دهید تا پخته شوند.

  • مرغ ها را از تابه خارج کنید.

  • در همان تابه، یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. و قارچ های خرد شده را تفت دهید تا آب آنها تبخیر شود.

  • گوجه، پیازچه، سیر و نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.

  • خامه و 1/2 لیوان پنیر پارمسان را اضافه کنید و اجازه دهید به دمای جوش برسد. سپس دما را کاهش دهید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا سس غلیظ شود.

  • اسفناج ها را اضافه کنید.

  • در مرحله بعد مرغ ها را به آن اضافه کنید.

  • از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نکات

——

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 520 کالری، پروتئین 23 گرم، کربوهیدرات 11 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 7 گرم، چربی 45 گرم، چربی اشباع 24 گرم، کلسترول 146 میلی گرم، ویتامین آ 290 واحد، ویتامین سی 10 میلی گرم، کلسیم 244 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 317 میلی گرم، پتاسیم 827 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید