صفحه اصلی » غذای اصلی » ناهار/شام » مرغ توسکان
یک غذای ایتالیایی که می تواند همراه پاستا، برنج و پوره سیب زمینی سرو شود.
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
کتوژنیک
ورزشی
سینه مرغ بزرگ: 2 عدد
نمک: 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
کره: 1 قاشق غذاخوری
قارچ: 220 گرم
گوجه فرنگی خرد شده: 1/2 لیوان
پیازچه (بخش های سبز): 1/4 لیوان
سیر خرد شده: 3 حبه
خامه: 1 و نیم لیوان
پنیر پارمسان: 1/2 لیوان
بیبی اسفناج: 2 لیوان
1 قاشق غذاخوری کره، و 1 قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت قرار دهید.
مرغ ها را با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کنید.
مرغ های مزه دار شده را در تابه تفت دهید تا پخته شوند.
مرغ ها را از تابه خارج کنید.
در همان تابه، یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. و قارچ های خرد شده را تفت دهید تا آب آنها تبخیر شود.
گوجه، پیازچه، سیر و نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.
خامه و 1/2 لیوان پنیر پارمسان را اضافه کنید و اجازه دهید به دمای جوش برسد. سپس دما را کاهش دهید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا سس غلیظ شود.
اسفناج ها را اضافه کنید.
در مرحله بعد مرغ ها را به آن اضافه کنید.
از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
——
این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 520 کالری، پروتئین 23 گرم، کربوهیدرات 11 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 7 گرم، چربی 45 گرم، چربی اشباع 24 گرم، کلسترول 146 میلی گرم، ویتامین آ 290 واحد، ویتامین سی 10 میلی گرم، کلسیم 244 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 317 میلی گرم، پتاسیم 827 میلی گرم
منبع: