برای مواد داخلی، هر دو نوع پیاز را به آرامی در تابه ای همراه با روغن زیتون و چاشنی به مدت 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا شروع به نرم شدن کند.
اسفناج ها را خرد کنید. با مقدار بسیار کمی آب روی حرارت قرار دهید. وقتی کمی نرم شد، با آب خنک آبکش کنید و آب اضافی را بگیرید
سپس آنها را در یک دستمال آشپزخانه قرار داده و فشار دهید تا آب باقیمانده گرفته شود.
اسفناج ها و پیاز را در یک کاسه بریزید.
پنیر فتا و پارمسان، تخم مرغ ها، سبزی تازه و خشک، فلفل، آبلیمو، کمی جوز هندی، کمی نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید، سپس کاملاً مخلوط کنید.
فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
1 ورقه مستطیل شکل از خمیر فیلو را روی سطح کار قرار دهید.
روی آن را با قلم مو کره آب شده بمالید، سپس یک ورقه دیگر فیلو را روی آن قرار دهید و مانند قبل برس بزنید. یک سوم مخلوط اسفناج را در یک خط در امتداد یک لبه بلند مستطیل بریزید.
سپس به شکل استوانه درآورید و بعد از رول کردن فیلو روی آن کره بمالید.
باقی خمیرها را هم بپیچید و رول ها را مانند مارپیچ دور هم قرار دهید.
سپس روی آن کنجد و سیاهدانه بریزید.
به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و پخته شود در فر بپزید.
با پوست لیمو و شوید خرد شده، همراه با ماست و زیتون سرو کنید.
نکات
برای جلوگیری از خشک شدن خمیر یوفکا، روی آن را با یک حوله آشپزخانه تمیز و مرطوب بپوشانید.
ارزش غذایی
این مقدار برای 14 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 311 کالری، چربی 22 گرم، چربی اشباع 11 گرم، پروتئین 12.7 گرم، کربوهیدرات 13.4 گرم، قند 2.7 گرم، فیبر 2.8 گرم