فیله ماهی سوخاری

یک ماهی ترد که می توانید آن را با سس تارتار و برنج و بروکلی بخارپز سرو کنید.

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • آب: 1 قاشق غذاخوری
  • سفیده تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • آرد سوخاری: 1/4 لیوان
  • آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • فیله ماهی: 4 فیله 170 گرمی
  • روغن مایع: 2 قاشق چایخوری
  • کره: 1 قاشق چایخوری
  • لیمو: 4 برش

دستور تهیه

  • کره، نمک و فلفل را در یک زیپ کیپ مخلوط کنید.
  • آب و سفیده تخم مرغ را در یک ظرف دیگر مخلوط نمایید.
  • آردسوخاری، و آرد ذرت را هم در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • هر کدام از فیله های ماهی را ابتدا در کیسه آرد بیندازید و خوب ماهی را با آرد آغشته کنید.
  • سپس فیله ها را از کیسه درآورده آرد اضافی را بتکانید و فیله ها را در مخلوط سفیده تخم مرغ بزنید.
  • سپس فیله ها را از سفیده بیرون آورده و در مخلوط آردسوخاری بغلتانید.
  • روغن و کره را روی حرارت قرار دهید هر طرف فیله ها را به در تابه تفت دهید تا بپزد.
  • با برش های لیمو سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 250 کالری، پروتئین 33 گرم، کربوهیدرات 11 گرم، چربی 8 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 139 میلی گرم، کلسیم 37 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 485 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید