فریتاتا کدوسبز و چدار

این کوکو سریع و آسان است

فریتاتا کدوسبز و چدار

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • تخم مرغ 4 عدد
  • پنیر چدار رنده شده 1/2 لیوان
  • جعفری تازه خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک 1/8 قاشق چایخوری
  • روغن مایع 2 قاشق چایخوری
  • کدوسبز خردشده 360 گرم
  • پیازچه خردشده 4 عدد

دستور تهیه

  • در یک کاسه تخم مرغ، پنیر، نیمی از جعفری، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • در یک تابه روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • کدوسبز و پیازچه را در تابه ریخته و 5 تا 8 دقیقه تفت دهید.
  • مخلوط تخم مرغ را روی مخلوط سبزیجات در تابه بریزید.
  • دمای شعله را کم کنید، به پخت ادامه دهید تا تخم مرغ خود را بگیرد.
  • سپس تابه را در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • 5 دقیقه در فر بماند تا روی آن طلائی شود.
  • بعد از پخت، از فر خارج کرده و دو قاشق غذاخوری جعفری باقیمانده را روی آن بریزید.
  • گرم سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 115 کالری، کربوهیدرات 6 گرم، فیبر 1 گرم، قند 2 گرم، پروتئین 11 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 2 گرم، فولات 37 میکروگرم، سدیم 321 میلی گرم، کلسیم 148 میلی گرم، منیزیم 27 میلی گرم، پتاسیم 384 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید