دو قاشق چایخوری روغن را در تابه ریخته و قارچ ها را تفت دهید تا کمی آب بیندازد. سپس اسفناجف پیازچه، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا اسفناج ها نرم شوند. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی سرد شوند.
در ظرف دیگری تخم مرغ ها را شکسته و پنیر را اضافه کنید.
مخلوط قارچ و سیب زمینی ها را نیز به تخم مرغ ها بیفزایید و مخلوط کنید.
باقیمانده روغن را در تابه ریخته و مخلوط تخم مرغ را در تابه پخش کنید.
سه دقیقه زمان دهید سپس درب تابه را گذاشته و 6 تا 8 دقیقه دیگر بپزید تا تخم مرغ ها پخته شوند و آماده سرو است.
نکات
این غذا را می توان به عنوان یک ناهار یا شام سبک نیز استفاده کرد.
میتوانید بجای پنیر گودا از پنیر فتا نیز استفاده کنید.