فریتاتا قارچ و اسفناج

فریتاتا مشابه املت است اما آسان تر. این دستور برای ناهار یا شام سبک نیز مناسب است.

فریتاتا اسفناج-قارج

مواد اولیه

  •  سیب زمینی متوسط خرد شده: 2 عدد
  • روغن زیتون: 4 قاشق چایخوری
  • قارچ: 2 لیوان
  • بیبی اسفناج: 4 لیوان
  • پیازچه: 4 عدد
  • آویشن: 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: 6 عدد بزرگ
  • پنیر گودا: 1/2 لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • سیب زمینی ها را پخته و خرد کنید. 
  • دو قاشق چایخوری روغن را در تابه ریخته و قارچ ها را تفت دهید تا کمی آب بیندازد. سپس اسفناجف پیازچه، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا اسفناج ها نرم شوند. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی سرد شوند.
  • در ظرف دیگری تخم مرغ ها را شکسته و پنیر را اضافه کنید. 
  • مخلوط قارچ و سیب زمینی ها را نیز به تخم مرغ ها بیفزایید و مخلوط کنید.
  • باقیمانده روغن را در تابه ریخته و مخلوط تخم مرغ را در تابه پخش کنید. 
  • سه دقیقه زمان دهید سپس درب تابه را گذاشته و 6 تا 8 دقیقه دیگر بپزید تا تخم مرغ ها پخته شوند و آماده سرو است.

نکات

  • این غذا را می توان به عنوان یک ناهار یا شام سبک نیز استفاده کرد.
  • میتوانید بجای پنیر گودا از پنیر فتا نیز استفاده کنید.

ارزش غذایی

 این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 294 کالری، پروتئین 16.3 گرم، کربوهیدرات 19.7 گرم، فیبر رژیمی 2.23 گرم،  چربی اشباع 4.1 گرم، کلسترول 282 میلی گرم، ویتامین آ 253 میکروگرم، ویتامین سی 21.2 میلی گرم، فولات 95.6 میکروگرم، کلسیم 89.9 میلی گرم، آهن 2.3 میلی گرم، منیزیم 67.3 میلی گرم، سدیم 391 میلی گرم، پتاسیم: 770 میلی گرم

منبع: www.eatingwell.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید