شیر شکلات

یک شیر شکلات سنتی کشور کره

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • خامه: 100 گرم
  • شکر: 30 گرم
  • شکلات تلخ: 130 گرم
  • پودر کاکائو: 30 گرم
  • شیر گرم: 100 گرم
  • شیر سرد: 630 گرم

دستور تهیه

  • خامه را روی حرارت قرار دهید.
  • شکر را به آن بیفزایید و روی حرارت هم بزنید تا شکر حل شود.
  • شکلات ها را در یک کاسه بریزید و خامه گرم را روی آن بریزید و هم بزنید تا شکلات ها با گرمای خامه ذوب شوند.
  • بعد از اینکه کاملا شکلات ها ذوب شدند، پودر کاکائو را اضافه کرده و هم بزنید.
  • در مرحله بعد شیر گرم را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
  • سپس شیر سرد را بریزید و هم بزنید تا یکنواخت شود. سرو کنید.

نکات

این شیر شکلاتی را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 لیوان شیر شکلات کافیست. به ازای هر لیوان: انرژی 396 کالری، کربوهیدرات 40 گرم، چربی 23 گرم، کلسترول 57 میلی گرم، چربی اشباع 15 گرم، سدیم 123 میلی گرم، فیبر 3.4 گرم، قند 32 گرم، پروتئین 10.3 گرم، کلسیم 303 میلی گرم، پتاسیم 433 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید