شیرینی موزی بدون آرد

میان وعده بدون آرد و شکر افروده که طعم بی نظیری دارد

متعلق به دسته های

شیرینی موزی بدون آرد

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک: 3/4 لیوان و 1 قاشق غذاخوری
  • شیر گرم: 200 میلی لیتر
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • موز: 2 عدد
  • پودر کاکائو: 40 گرم
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • گردو: کمی
  • چیپس شکلاتی: کمی

رویه

  • شکلات: 1/2 لیوان و 2 قاشق غذاخوری
  • شیر جوش: 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • جودوسر پرک را با شیر داغ مخلوط کرده و بگذارید ده دقیقه بماند.
  • موزها را با چنگال له کرده و با تخم مرغ ها مخلوط کنید.
  • وانیل را بیفزایید.
  • پودر کاکائو را هم بریزید و هم بزنید.
  • سپس بکینگ پودر را بیفزایید.
  • مخلوط جودوسرپرک و شیر را اضافه کرده و هم بزنید.
  • یک ظرف مناسب را چرب کرده و مواد را در آن بریزید.
  • روی آن گردو خردشده و چیپس شکلاتی ریخته و به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • برای تهیه رویه، صد گرم شکلات را خرد کرده و به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید. شیر داغ را به آن بیفزایید.
  • شکلات را روی شیرینی بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 8 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 190 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 25.4 گرم، فیبر رژیمی 2.8 گرم، قند 12.2 گرم، چربی 7.5 گرم، چربی اشباع 3.8 گرم، کلسترول 47 میلی گرم، کلسیم 79 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 42 میلی گرم، پتاسیم 245 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید