سوپ گوجه فرنگی

سوپ سالم که در کنار یک ساندویچ سبک پنیر کبابی، وعده غذایی سالم را می سازد.

سوپ گوجه فرنگی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع (تریجیحا زیتون): 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده: 1 عدد متوسط
  • کرفس خردشده: 1 ساقه
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • آویشن یا جعفری تازه خردشده: 1 قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی خردشده: 1200 گرم
  • عصاره مرغ یا سبزیجات: 4 لیوان (برای طرز تهیه عصاره مرغ یا سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • شیر: 1/4 لیوان
  • خامه: 1/4 لیوان
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: کمی

دستور تهیه

  • کره و روغن مایع را روی حرارت قرار داده، پیاز و کرفس را تفت دهید.
  • سیر و آویشن یا جعفری خردشده را اضافه کنید.
  • گوجه فرنگی ها را هم بیفزایید.
  • عصاره مرغ و سبزیجات را اضافه کنید و حرارت را افزایش دهید تا بجوشد.
  • سپس دمای شعله را کاهش دهید و ده دقیقه روی حرارت بماند.
  • سوپ را با کمک گوشتکوب برقی یا مخلوط کن پوره کنید.
  • شیر و خامه را هم اضافه کنید همراه نمک و فلفل.

نکات

این سوپ را می توانید تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1 لیوان): انرژی 79 کالری، پروتئین 3.8 گرم، کربوهیدرات 8.4 گرم، فیبر رژیمی 2.6 گرم، قند 3.8 گرم، چربی 4.3 گرم، چربی اشباع 1.4 گرم، کلسترول 3.8 میلی گرم، ویتامین آ 679 واحد، ویتامین سی 20.3 میلی گرم، فولات 16.5 میکروگرم، کلسیم 61.7 میلی گرم، آهن 1.2 میلی گرم، منیزیم 18.5 میلی گرم، سدیم 357.4 میلی گرم، پتاسیم 425.6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید