سوپ کرفس خامه ای

این سوپ بدون گلوتن سرشار از طعم است.

سوپ کرفس ساده

مواد اولیه

  • کرفس: 600 گرم
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز زرد: 2 لیوان خرد شده
  • آویشن تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر: 4 حبه خرد شده
  • رنده پوست لیمو: 1 قاشق چایخوری
  • دانه رازیانه: 3/4 قاشق چایخوری
  • عصاره مرغ: 4 لیوان (برای طرز تهیه کلیک کنید)
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • بیبی اسفناج: 2 لیوان خرد شده
  • برگ ترخون تازه: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل سفید: 1/8 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • حدود نصف لیوان از برگ های کرفس را کنار بگذارید. ساقه های کرفس را خرد کنید که حدود 4 لیوان کرفس خرد شده داشته باشید. 
  • روغن را روی حرارت بگذارید. کرفس خرد شده، پیاز، آویشن، و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. 
  • زنده پوست لیمو، رازیانه را اضافه کنید. 
  • عصاره مرغ و نمک را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد تا کرفس نرم شود. 
  • اسفناج و لیمو را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بپزید.
  • سوپ را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید. 
  • خامه و فلفل سفید را بیفزایید.
  • از برگهای کرفس برای تزئین استفاده کنید.

نکات

می توانید بجای آویشن تازه از 1/2 قاشق چایخوری پودر آویشن استفاده کنید. 

اگر مزه رازیانه را نمی پسندید می توانید آن را حذف کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 لیوان کافیست. به ازای هر 3/4 لیوان: انرژی 141 کالری، پروتئین 3.2 گرم، کربوهیدرات 8.4 گرم، فیبر رژیمی2.1 گرم، قند 3.7 گرم، چربی 10.9 گرم، چربی اشباع 4.2 گرم، کلسترول 17 میلی گرم، ویتامین آ 1264 واحد، ویتامین سی 9.4 میلی گرم، فولات 48.9 میکروگرم، کلسیم 61.4 میلی گرم، آهن 0.5 میلی گرم، منیزیم 20.4 میلی گرم، سدیم 276 میلی گرم، پتاسیم 384 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید