سوپ کرفس

یک سوپ کم کالری و کم چرب

 

سوپ کرفس

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار داده، کرفس، سیر و سیب زمینی را اضافه کرده و تفت دهید.
  • مقداری آب اضافه کنید و برای 15 دقیقه بپزید، هم بزنید.
  • عصاره سبزیجات را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد و سپس دمای شعله را کاهش دهید و اجازه دهید 20 دقیقه روی حرارت بماند تا سیب زمینی ها و کرفس نرم شوند.
  • در این مرحله با کمک مخلوط کن یا گوشتکوب برقی، سوپ را پوره کنید.
  • شیر را بیفزایید و مخلوط کنید.
  • به اندازه کافی نمک و فلفل بزنید.
  • می توانید با نان تست سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 3 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 163 کالری، چربی 9 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کربوهیدرات 15 گرم، قند 4 گرم، فیبر 3 گرم، پروتئین 3 گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید