سوپ پاستا و نخود

سوپ کم چرب، پرفیبر و سریع

متعلق به دسته های

سوپ پاستا و نخود

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • گوجه فرنگی: 400 گرم
  • رزماری خشک: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • عصاره گوشت: 800 میلی لیتر
  • آب: 2 لیوان
  • نخود پخته: 1 کیلوگرم
  • پاستا گندم کامل: 160 گرم
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • پنیر پارمسان: 1/3 لیوان

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار داده و سیر را تفت دهید.
  • گوجه فرنگی و رزماری را افزوده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
  • گوجه فرنگی ها را با چنگال یا گوشتکوپ له کنید.
  • سپس عصاره گوشت و آب را اضافه کنید و دمای شعله را کاهش داده و اجازه دهید بجوشد.
  • یک لیوان از نخود را در یک ظرف دیگر با کمک چنگال یا گوشتکوب له کنید.
  • نخود له شده ،پاستا و فلفل را به قابلمه سوپ اضافه کرده و اجازه دهید بدون در روی حرارت بماند تا پایستا بپزد.
  • باقی نخودها را هم اضافه کنید.
  • در زمان سرو روی سوپ پنیر پارمسان بریزید.

نکات

لورم ایپسوم 

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 307 135 کالری، پروتئین 13.6 گرم، کربوهیدرات 53.6 گرم، فیبر رژیمی 9.6 گرم، قند 2.5 گرم، چربی 4.8 گرم، چربی اشباع 1.6 گرم، کلسترول 8.5 میلی گرم، ویتامین آ 33 واحد، ویتامین سی 5.4 میلی گرم، فولات 105.5 میکروگرم، کلسیم 56.6 میلی گرم، آهن 2.9 میلی گرم، منیزیم 79.8 میلی گرم، سدیم 657.3 میلی گرم، پتاسیم 385.9 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید