سوپ ویچیسوس

یک سوپ فرانسوی سرد که برای تابستان عالی است.

متعلق به دسته های

سوپ ویچیسوس

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره: 50 گرم
  • تره فرنگی ریز خرد شده: 1 عدد
  • سیر، ریز خرد شده: 1 حبه
  • سیب زمینی پوست کنده و به قطعات 3 سانتی متری خرد شده: 250 گرم
  • آب سبزیجات: 600 میلی لیتر
  • برگ بو: 1 عدد
  • خامه: 100 گرم
  • شیر: 100 گرم
  • مخلوط مغزها (برای سرو): 4 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: برای سرو

دستور تهیه

  • کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​آب کنید.
  • سپس تره فرنگی و سیر را اضافه کنید. به آرامی با کمی نمک حدود 8 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
  • سپس سیب زمینی ها را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید و مرتب هم بزنید.
  • عصاره سبزیجات را اضافه کرده و برگ بو را داخل آن بریزید و بگذارید 25 دقیقه به آرامی بجوشد.
  • برگ بو را دور بیندازید.
  • سپس سوپ را به مخلوط کن استفاده کنید و همزن بزنید تا کاملا یکدست شود.
  • خامه را هم بزنید، سپس شیر را کم کم اضافه کنید تا زمانی که سوپ به قوام خامه تبدیل شود (شاید به تمام شیر نیاز نداشته باشید).
  • نمک، فلفل و آب لیمو را به اندازه لازم اضافه کنید.
  • سپس به یک کاسه منتقل کنید، روی آن را بپوشانید و خنک کنید (به طور ایده آل یک شب).
  • برای سرو، سوپ سرد شده را بین کاسه ها تقسیم کنید و روی آن مخلوط مغز قرار دهید.
  • با کمی روغن زیتون سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 349 کالری، چربی 27 گرم، چربی اشباع 15 گرم، پروتئین 7 گرم، کربوهیدرات ها 18 گرم، قند 5 گرم، فیبر3.3 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید