سوپ مرغ و برنج آگولمونو

این سوپ خوشمزه یونانی را دوست خواهید داشت.

متعلق به دسته های

سوپ مرغ و برنج آوگولمونو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شوید تازه: 15 گرم
  • عصاره مرغ: 2 لیتر
  • ران مرغ بدون استخوان 600 گرم
  • برنج نپخته: 3/4 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • آبلیمو: 1/4 لیوان
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: کمی

دستور تهیه

  • برگ های شوید را از ساقه آن جدا کنید. کمی از برگ های شوید را برای تزئین نگه دارید.
  • در قابلمه ای ساقه های شوید، ران مرغ و برنج را با آب مرغ مخلوط کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد.
  • حرارت را کم کرده، در ظرف را بگذارید و 25 دقیقه بپزید تا مرغ ها نرم شود.
  • مرغ و ساقه شوید را از سوپ خارج کنید. ساقه ها را دور بیندازید و مرغ را در بشقاب بریزید سپس با 2 چنگال ریش کنید.
  • در همین حین، حرارت را به متوسط رو به بالا افزایش دهید و اجازه دهید تا سوپ بجوشد.
  • در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را به شدت هم بزنید تا کف کند. 1/4 لیوان آب لیمو را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • در حالی که تخم‌مرغ‌ها را هم می‌زنید، به‌تدریج تقریباً 1 لیوان از سوپ را روی تخم مرغ ها بریزید و مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
  • مخلوط لیمو و تخم مرغ را در قابلمه سوپ بریزید و بلافاصله از روی حرارت بردارید و مرغ ریش شده را هم اضافه کنید. بچشید و در صورت نیاز، آب لیمو بیشتری اضافه کنید.

نکات

با شوید تازه، فلفل سیاه و کمی روغن زیتون تزئین کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 265 کالری، کربوهیدرات 21.5 گرم، پروتئین 27.5 گرم، چربی 6.5 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 168.5 گرم، سدیم 413 میلی گرمف فیبر 0.5 گرم، قند 2 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید