سوپ ماهی تیلاپیا و ذرت

یک سوپ عالی و بهانه ای برای افزودن ماهی به سفره غذایی خانواده

متعلق به دسته های

سوپ ماهی تیلاپیا و ذرت

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 1 قاشق چایخوری
  • کرفس، خرد شده: 1 ساقه
  • تره فرنگی، فقط قسمت سفید، نازک برش داده شده : 1 عدد
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل تازه آسیاب شده: 1/2 قاشق چایخوری
  • آب مرغ : 4 لیوان (برای تهیه آب مرغ خانگی کلیک کنید)
  • سیب زمینی، خرد شده: 220 گرم
  • دانه ذرت تازه: 2 لیوان
  • فیله ماهی تیلاپیا، قطعه قطعه شده: 670 گرم
  • آویشن تازه: 1 قاشق چایخوری
  • خامه: 1/2 لیوان
  • شیر: 1/2 لیوان
  • آب لیمو: 2 قاشق چایخوری
  • پیازچه تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

دستور تهیه

  • روغن را به تابه اضافه کنید.
  • کرفس، تره فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند.
  • آب مرغ، سیب زمینی و ذرت را اضافه کنید.
  • روی حرارت ملایم قرار دهید. تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند و ذرت پخته شود، بپزید.
  • ماهی تیلاپیا و آویشن را هم اضافه کنید. بپزید تا ماهی تیلاپیا پخته شود، حدود 4 دقیقه دیگر.
  • از روی حرارت بردارید.
  • خامه، شیرو آب لیمو را اضافه کنید.
  • در زمان سرو با پیازچه تزئین کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 279 کالری، کربوهیدرات 21 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 6 گرم، پروتئین 30 گرم، چربی 9 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 75 میلی گرم، ویتامین آ 518 واحد، ویتامین سی 15 میلی گرم، فولات 66 میلی گرم، سدیم 710 میلی گرم، کلسیم 68 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، منیزیم 61 میلی گرم، پتاسیم 728 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید