سوپ لوبیاسفید

سوپ کم چرب با بافت خامه ای

سوپ لوبیاسفید

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز زرد خردشده: 1 عدد متوسط
  • ساقه کرفس خردشده: 3 عدد متوسط
  • سیر خردشده: 1 قاشق غذاخوری
  • ادویه ایتالیایی: 1 قاشق غذاخوری (برای طرزتهیه ادویه ایتالیایی خانگی کلیک کنید)
  • فلفل قرمز: 1/4 قاشق چایخوری
  • لوبیاسفید پخته: 850 گرم
  • عصاره سبزیجات: 4 لیوان (برای طرزتهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • برگ بو: 1 عدد
  • رنده پوست لیمو: 1/2 قاشق چایخوری
  • آبلیمو: 2 قاشق چایخوری
  • پنیر پارمسان رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خردشده: برای تزئین

دستور تهیه

  • روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
  • پیاز و کرفس را اضافه کنید؛ بپزید، مرتباً هم بزنید تا پیاز نرم شود، حدود 5 دقیقه.
  • سیر، ادویه ایتالیایی و فلفل قرمز را اضافه کرده و تفت دهید.
  • لوبیا، عصاره سبزیجات، نمک، فلفل و برگ بو را اضافه کنید.
  • روی حرارت زیاد به جوش بیاورید.
  • حرارت را کم کنید و حدود 20 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند.
  • برگ بو را بردارید و دور بریزید.
  • 2 لیوان از سوپ را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید.
  • سوپ پوره شده را دوباره داخل سوپ باقی مانده در قابلمه بریزید. هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • پوست لیمو و آب لیمو را هم اضافه کنید.
  • سوپ را بین 4 کاسه تقسیم کنید. روی آن پنیر پارمسان بپاشید و در صورت تمایل با جعفری تزئین کنید.

نکات

این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک لیوان): انرژی 185 کالری، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر: 9 گرم، قند 3 گرم، پروتئین 7 گرم، چربی 6 گرم، ویتامین آ 478 واحد، سدیم 300 میلی گرم، پتاسیم 384 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید