سوپ قارچ و بیکن

این سوپ پرانرژی بوده و از طعم خامه ای آن لذت خواهید برد.

متعلق به دسته های

سوپ قارچ و بیکن

مواد اولیه

  •  بیکن: 5 تکه
  • قارچ: 250 گرم
  • پیاز خرد شده: 1 عدد کوچک
  • سیر خرد شده: 2 حبه
  • خامه: 2 لیوان
  • آب مرغ: 200 سی سی
  • پنیر سوئیسی: 0.5 لیوان
  • نشاسته ذرت: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • آب سرد: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • بیکن ها را روی حرارت بگذارید تا ترد شود و روی دستمال قرار دهید تا روغن آن جذب شود.
  • قارچ ها را در روغن حاصل از بیکن ها سرخ کنید. 
  • پیاز را نیز به قارچ اضافه کنید. 5 تا 7 دقیقه ادامه دهید.
  • سیر را نیز اضافه کنید.
  • خامه و آب مرغ را بیفزایید. اجازه دهید بجوشد. 
  • به تدریج پنیر را اضافه کنید تا ذوب شود.
  • در یک کاسه کوچک، نشاسته ذرت، نمک، فلفل و آب را مخلوط می کنید و به سوپ اضافه کنید. 
  • اجازه دهید بجوشد تا به غلظت مورد نظر شما برسد. 

نکات

این سوپ انرژی بالایی دارد و مناسب افرادی که میخواهند وزن کم کنند، نیست ولی انرژی خوبی را برای افرادی که نیاز به افزایش دریافت انرژی دارند فراهم می کند.

می توانید مقدار خامه را کم کرده و برای افزایش غلظت سوپ مقدار نشاسته ذرت را یک تا دو قاشق بیفزایید. در این صورت انرژی سوپ کمتر می شود.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 592 کالری، پروتئین 13 گرم، کربوهیدرات 12 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 3 گرم، چربی 56 گرم، چربی اشباع 33 گرم، کلسترول 193 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید