سوپ گوشت و عدس

این سوپ محتوای پروتئینی خوبی داشته و می تواند یک شام کامل باشد.

متعلق به دسته های

سوپ گوشت و عدس

مواد اولیه

  •  گوشت چرخ شده: 250 گرم
  • پوره گوجه فرنگی: 650 گرم
  • آب: 2 لیوان 
  • عدس: 0.5 لیوان
  • کلم سفید خرده شده: 1 لیوان
  • هویچ خرده شده: 0.5 لیوان
  • کرفس خرد شده: 0.5 لیوان
  • پیاز خرد شده: 0.5 لیوان
  • فلفل دلمه خرد شده: 1/4 لیوان
  • آویشن: 1/4 قاشق چایخوری
  • برگ بو: 1 عدد
  • اسفناج خردشده: 150 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • گوشت را روی حرارت قرار دهید. 5 تا 6 دقیقه بماند.
  • پوره گوجه، آب، عدس، کلم، هویچ، کرفس، پیاز، فلفل دلمه، آویشن، برگ بو و نمک و فلفل را بیفزایید.
  • بگذارید جوش بیاید. درب ظرف را نگذارید. و اجازه دهید یک تا یک ساعت و نیم بماند تا عدس ها بپزند. 
  • اسفناج را اضافه کنید و برگ بو را از سوپ خارج کنید.

نکات

این سوپ میتواند شام کاملی باشد

ارزش غذایی

این سوپ برای 3 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 314 کالری، پروتئین 27 گرم، کربوهیدرات 37 گرم، فیبر رژیمی 8 گرم، قند 10 گرم، چربی 8 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 47 میلی گرم، سدیم 661 میلی گرم

فهرست جانشینی: 2 واحد گوشت، 2 واحد سبزیجات، 1 و نیم واحد نشاسته

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید