سوپ عدس و هویچ

این سوپ گیاهی منبع خوب پروتئین و فیبر است.

متعلق به دسته های

سوپ عدس و هویچ

مواد اولیه

  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: 1 عدد کوچک
  • هویچ خرد شده: 2 لیوان
  • زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
  • زیره: 1 قاشق چایخوری
  • عدس قرمز: 1 لیوان
  • عصاره سبزیجات: 4 لیوان ( برای روش تهیه کلیک کنید)
  • گشنز تازه: 1 لیوان (اختیاری)

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار دهید. پیاز و هویچ را اضافه کرده 5 دقیقه تفت دهید.
  • سپس عدس را اضافه کنید. 
  • عصاره سبزیجات، زنجبیل و زیره را نیز اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید 25 دقیقه بماند تا بپزند. 
  • سوپ را با استفاده از گوشتکوب را مخلوط کن پوره کنید و ادویه جات و نمک و فلفل را بیفزایید.
  • می توانید برای تزئین از گشنیزها استفاده کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 200 کالری، پروتئین 9 گرم، کربوهیدرات 33 گرم، فیبر رژیمی 0.9 گرم، قند 7 گرم، چربی 3.5 گرم، چربی اشباع 0.5 گرم، کلسیم 33 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، سدیم 630 میلی گرم، پتاسیم 267 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید