سس پنیر و لیمو

این سس گزینه خوبی برای مخلوط سبزیجات و انواع سالاد است

متعلق به دسته های

سس پنیر و لیمو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • رنده پوست لیمو 1/2 قاشق چایخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر فتا یا صبحانه خردشده 1 قاشق غذاخوری
  • عسل 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • رنده پوست لیمو، آبلیمو، روغن، پنیر و عسل را در یک کاسه کوچک خوب مخلوط کنید.
  • سس آماده سرو است.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر (1 و نیم قاشق غذاخوری): انرژی 79 کالری، چربی 8 گرم، کربوهیدرات 2 گرم، پروتئین 1 گرم، قند 2 گرم، چربی اشباع 2 گرم، سدیم 43 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید