سس مارینارا

یک سس پیتزا و ساندویچ خانگی ساده

متعلق به دسته های

سس مارینارا

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون: 1/4 لیوان
  • پیاز متوسط خردشده: 1/2 عدد
  • سیر ریز خردشده: 4 حبه
  • گوجه فرنگی: 750 گرم
  • آویشن خشک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: کمی
  • نمک: کمی
  • فلفل سیاه: کمی
  • ریحان تازه: 2 دو برگ

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار داده و پیاز را تفت دهید تا نرم شود.
  • سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
  • گوجه فرنگی را پوست کنده و خرد کنید و به پیاز بیفزایید.
  • با پشت قاشق گوجه ها را له کنید.
  • نمک و فلفل و آویشن را هم بیفزایید.
  • اجازه دهید مخلوط بجوشد.
  • سپس دمای شعله را کاهش داده و بگذارید مایع سس کمی تبخیر شود..
  • قبل از سرو ریحان را روی سس بگذارید.

نکات

ارزش غذایی

به ازای یک لیوان سس: انرژی 218 کالری، چربی 19 گرم، چربی اشباع 3 گرم، سدیم 716 میلی گرم، کلسترول 7 گرم، فیبر 6 گرم، قند 8 گرم، پروتئین 3 گرم، کلسیم 112 میلی گرم، پتاسیم 570 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید