ساندویچ نخود و کرفس

این ساندویچ گیاهی بوده و انرژی فیبر بالایی دارد. کرفس بافت ترد دلپذیری به آن می دهد.

متعلق به دسته های

سالاد نخود و کرفس

مواد اولیه

  • کنسرو نخود: 1 عدد
  • روغن زیتون: 1.5 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • سس خردل: 1 قاشق چایخوری
  • پودرسیر: 1/4قاشق چایخوری
  • کرفس ریز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • مایونز: 2 قاشق غذاخوری
  • نان سبوس دار تست شده: 4 برش
  • کاهو: 2 برگ
  • پیاز قرمز: 1 عدد برش داده کوچک
  • گوجه: 2 عدد برش داده شده
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • نخود، روغن، آبلیمو، خردل، و پودر سیر را مخلوط کنید.
  • نخود ها را با چنگال له کنید. نیازی نیست کاملا پوره شوند. 
  • کرفس، شوید، نمک و فلفل را  اضافه کنید.
  • یک قاشق غذاخوری مایونز را روی دو برش از نان ها پهن کنید. 
  • روی هرکدام کاهو، پیاز، گوجه و مخلوط نخود قرار داده و برش بعدی نان را روی آن قرار دهید.

نکات

درصورت تمایل می توانید بجای مایونز از ماست یونانی استفاده کنید. در اینصورت انرژی کمتری خواهد داشت.

این ساندویچ  می تواند برای کسانی که می خواهند از پروتئین گیاهی بعد از ورزش خود استفاده کنند انتخاب خوبی باشد 

ارزش غذایی

این مقدار برای 2 ساندویچ کافیست. هر ساندویچ: انرژی 623 کالری، پروتئین 18 گرم، کربوهیدرات 58 گرم، فیبر رژیمی 12 گرم، قند 7 گرم، چربی 35 گرم، چربی اشباع 5 گرم، ویتامین آ 764 واحد، سدیم 469 میلی گرم، پتاسیم 670 میلی گرم

منبع: www.eatingwell.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید