ساندویچ توت فرنگی ساندو

یک ساندویچ زیبا با الهام از فرهنگ ژاپن که در برخی فرهنگ ها در کنار چای سرو می شود.

متعلق به دسته های

ساندویچ توت فرنگی ساندو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • توت فرنگی کوچک 9 عدد
  • خامه قنادی 1/2 لیوان
  • شکر 3 قاشق چایخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک کمی
  • نان سفید 2 برش

دستور تهیه

  • توت فرنگی ها را از عرض نصف کنید.
  • در یک ظرف دیگر خامه را ریخته و هم بزنید تا کمی حباب بزند.
  • شکر، وانیل و نمک را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا فرم بگیرد.
  • یک برش از نان را روی یک سلفون پلاستیکی بگذارید.
  • روی آن خامه بزنید.
  • توت فرنگی ها را روی آن بچینید و باز روی آن خامه بزنید تا همه حفره ها با خامه پوشیده شود.
  • روی آن یک برش نان بگذارید.
  • اطراف را هم با خامه بپوشانید.
  • ساندویچ را با سلفون بپوشانید.
  • ساندویچ ها را بین دو بشقاب قرار دهید تا فشرده شده و آن را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • بعد از این مدت ساندویچ را از یخچال خارج کرده و بدون برداشتن سلفون آن را از وسط نصف کنید سپس سلفون را بردارید.

نکات

اگر از خامه شیرین شده قنادی استفاده می کنید می توانید شکر اضافه نکنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای دو ساندویچ کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 309 کالری، پروتئین 4 گرم، چربی 22 گرم، چربی اشباع 14 گرم، کلسترول 67 میلی گرم، سدیم 523 میلی گرم، پتاسیم 137 میلی گرم، فیبر 1 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید