سالاد کاهو با پرتقال

سالاد سنتی مراکشی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کاهو خردشده 2 عدد کوچک
  • پرتقال 3 عدد
  • تربچه 4 عدد
  • روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • دانه انار 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • کاهو را در یک ظرف بریزید.
  • پره های دو عدد از پرتقال ها و قسمت سفید آن ها را جدا کنید.
  • برش های پرتقال را روی کاهوها قرار دهید.
  • دو عدد از تربچه ها را به صورت حلقوی برش بزنید و در ظرف سالاد بریزید.
  • آب یک پرتقال باقیمانده را بگیرید و در یک ظرف دیگر بریزید. روغن، سرکه، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  • دو تربچه باقیمانده را رنده کنید و روی سالاد بریزید.
  • دانه های انار را روی سالاد بریزید.
  • سس را روی سالاد ریخته و هم بزنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2 لیوان): انرژی 194 کالری، کربوهیدرات 20 گرم، فیبر 7 گرم، قند 12 گرم، چربی 13 گرم، ویتامین آ 1838 واحد، سدیم 122 میلی گرم، پتاسیم 747 میلی گرم، پروتئین 4 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید