سالاد پیاز

یک سالاد ترکی که برای ساندویچ، انواع کباب و همه غذاهای مدیترانه ای عالی است.

سالاد پیاز

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پیاز قرمز بزرگ 1 عدد
  • سماق 2 قاشق چایخوری
  • آبلیمو تازه 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه یک مشت
  • نمک کمی

دستور تهیه

  • پیاز را با چاقو تیز خلال کنید.
  • برای سبک تر شدن پیازها می توانید قبل از مرحله بعد آن ها را به مدت ده دقیقه در آب قرار داده و سپس آبکش کنید.
  • جعفری را خرد کنید.
  • پیازها را در یک کاسه بریزید.
  • سماق، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و جعفری را اضافه کنید.
  • خوب مخلوط کرده و اجازه دهید 5 دقیقه استراحت کند.
  • سپس در کنار غذاهای گریل شده، انواع کباب ها یا در ساندویچ ها سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 43 کالری، کربوهیدرات 3 گرم، چربی 4 گرم، پروتئین 0.4 گرم، سدیم 11 میلی گرم، پتاسیم 51 میلی گرم، فیبر 1 گرم، قند 1 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید