برای سس: دانه های زیره، را روی حرارت متوسط قرار دهید تا عطر آن درآید. به یک ظرف دیگر انتقال دهید. گوجه، آبلیمو، روغن، سیر، نمک و فلفل را با زیره مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر نخود، هویچ، کدو، پیاز، جعفری، تربچه ، پنیر و گردو را اضافه کنید.
یک سوم سس را به ترکیب مرحله دوم اضافه کنید.
اسفناج ها را در دو ظرف تقسیم کنید روی هرکدام نیمی از مخلوط نخود را بریزید.
باقیمانده سس را اضافه کنید.
نکات
میتوانید برای افزایش محتوای پروتئین مقداری سینه مرغ خرد شده نیز به این سالاد اضافه کنید.
بجای بیبی اسفناج می توانید از کاهو یا کلم خرد شده نیز استفاده کنید.
این سالاد به تنهایی یک شام کامل است.
ارزش غذایی
این مواد برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 492 کالری، پروتئین 12 گرم، کربوهیدرات 30 گرم، فیبر رژیمی9 گرم، قند 7 گرم، چربی 38 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 8 میلی گرم، سدیم 619 میلی گرم