سالاد نخود و سبزیجات

این سالاد ترکیب رنگی و محتوای پروتئین بالایی دارد و به تنهایی می تواند یک شام کامل باشد.

متعلق به دسته های

سالاد سبزیجات و نخود

مواد اولیه

  •  دانه زیره: 1/2 قاشق چایخوری                                         
  • گوجه خرد شده: 1/4 لیوان                                              
  • آبلیمو: 1/4 لیوان                                                           
  • روغن زیتون: 1/4 لیوان                                                   
  • سیر: 1 حبه                                                                   
  • هویچ: 1 عدد متوسط                                                     
  • کدو سبز: 1 کوچک
  • پیاز یا پیازچه: 2 کوچک
  • جعفری تازه خرد شده: 1/2 لیوان
  • تربچه: 1/4 لیوان
  • پنیر فتا: 1/4 لیوان
  • گردو خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
  • نخود پخته یا کنسروی: 3/4 یک کنسرو
  • بیبی اسفناج: 3 لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • برای سس: دانه های زیره، را روی حرارت متوسط قرار دهید تا عطر آن درآید. به یک ظرف دیگر انتقال دهید. گوجه، آبلیمو، روغن، سیر، نمک و فلفل را با زیره مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگر نخود، هویچ، کدو، پیاز، جعفری، تربچه ، پنیر و گردو را اضافه کنید. 
  • یک سوم سس را به ترکیب مرحله دوم اضافه کنید.
  • اسفناج ها را در دو ظرف تقسیم کنید روی هرکدام نیمی از مخلوط نخود را بریزید.
  • باقیمانده سس را اضافه کنید.

نکات

میتوانید برای افزایش محتوای پروتئین مقداری سینه مرغ خرد شده نیز به این سالاد اضافه کنید.

بجای بیبی اسفناج می توانید از کاهو یا کلم خرد شده نیز استفاده کنید.

این سالاد به تنهایی یک شام کامل است.

ارزش غذایی

این مواد برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 492 کالری، پروتئین 12 گرم، کربوهیدرات 30 گرم، فیبر رژیمی9 گرم، قند 7 گرم، چربی 38 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 8 میلی گرم،  سدیم 619 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید