سالاد میوه با سس عسل و ماست

یک سالاد طراوب بخش که می تواند میان وعده سالم و سرشار از فیبر برای همه خانواده باشد.

سالاد میوه با سس عسل و ماست

مواد اولیه

  • سس:

  • ماست کم چرب یونانی: 160 گرم

  • عسل: 1 قاشق غذاخوری

  • رنده پوست پرتقال: 1/2 قاشق چایخوری

  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

  • سالاد:

  • پرتقال برش خورده: 3 عدد

  • انبه خرد شده: 2 عدد

  • کیوی خرد شده: 4 عدد

  • انگور قرمز بی دان لیوانه نیم شده: 2 لیوان

  • آناناس خرد شده: 1 لیوان

دستور تهیه

  • برای تهیه سس: ماست، عسل، رنده پوست پرتقال و وانیل را مخلوط کنید.

  • برای دست کم 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  • برای تهیه سالاد، همه میوه ا را مخلوط کرده و سس را روی آن بریزید.

نکات

برای تزئین می توانید از برگ نعنا استفاده کنید.

سس این سالاد را می توانید تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید.

به اندازه ذائقه خود می توانید مقدار عسل را اضافه یا کمتر کنید.

ارزش غذایی

به ازای هر لیوان سالاد و سس: انرژی 151 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 37 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 29 گرم، ویتامین آ 565 واحد، ویتامین سی 115.1 میلی گرم، کلسیم 75 میلی گرم، سدیم 13 میلی گرم، پتاسیم 428 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید