سالاد مرغ و قارچ

سالاد پرفیبر، پرپروتئین و غنی از ویتامین سی

سالاد مرغ و قارچ

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز 3 قاشق غذاخوری
  • پیازچه خردشده 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • سس خردل 1 قاشق غذاخوری
  • آویشن 2 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/2 قاشق چایخوری
  • مرغ پخته ریش شده 360 گرم
  • قارچ خردشده 4 لیوان
  • کلم فندقی یا بروکسل خردشده 4 لیوان
  • بیبی اسفناج 4 لیوان
  • کرفس خردشده 1 لیوان
  • پنیر پارمسان 1 لیوان

دستور تهیه

  • روغن، سرکه، پیازچه، خردل، آویشن و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • مرغ، قارچ، کلم، بیبی اسفناج و کرفس را به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • پنیر پارمسان را روی آن بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2 لیوان): انرژی 432 کالری، کربوهیدرات 15 گرم، فیبر 5 گرم، قند 6 گرم، پروتئین 24 گرم، چربی 31 گرم، چربی اشباع 7 گرم، کلسترول 56 میلی گرم، ویتامین آ 4215 واحد، فولات 79 میکروگرم، ویتامین سی 58 میلی گرم، سدیم 533 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، منیزیم 49 میلی گرم، پتاسیم 917 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید