تهیه سس: پاپریکا و زیره را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط بپزید، هر از گاهی هم بزنید تا خیلی معطر شود، حدود 2 دقیقه. به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و آب لیمو، 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید. 1/3 لیوان روغن را اضافه کنید.، سپس رنده پوست لیمو را هم بریزید.
برای تهیه سالاد: عدس ها را بپزید و آبکش کنید.
در همین حال، روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط گرم کنید. هویج و پیاز را اضافه کنید؛ 10 تا 15 دقیقه تفت دهید، گاهی اوقات هم بزنید تا نرم شود. از روی حرارت بردارید.
عدس، پیاز، هویچ و خرما را به سس اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. درست قبل از سرو نعنا را هم بریزید.
نکات
می توانید این سالاد را تا 2 روز در یخچال قرار دهید. درست قبل از سرو نعنا را هم بزنید.
ارزش غذایی
این مقدار برای ده نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 250 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 39 گرم، فیبر رژیمی 8 گرم، قند 23 گرم، چربی 9 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 4625 واحد، ویتامین سی 8 میلی گرم، فولات 121 میکروگرم، کلسیم 55 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، منیزیم 45 میلی گرم، سدیم 149 میلی گرم، پتاسیم 558 میلی گرم