سالاد عدس مراکشی

سالاد سالم که با یک سس لیموی ادویه دار طعم دار شده است

سالاد عدس مراکشی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

سس مرکبات

  • پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
  • زیره آسیاب شده: 1 قاشق چایخوری
  • آب لیموی تازه: 1/3 لیوان
  • نمک: 1قاشق چایخوری 
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 1/3 لیوان
  • رنده پوست لیمو: 1 قاشق چایخوری

سالاد عدس

  • عدس: 1 لیوان
  • نمک: 1قاشق چایخوری 
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • هویج خرد شده: 2 لیوان
  • پیاز خرد شده: 1 و نیم لیوان
  • خرما، بدون هسته و خلال شده: 12 عدد
  • نعنا تازه خیلی نازک برش خورده: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • تهیه سس: پاپریکا و زیره را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط ​​بپزید، هر از گاهی هم بزنید تا خیلی معطر شود، حدود 2 دقیقه.  به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و آب لیمو، 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید. 1/3 لیوان روغن را اضافه کنید.، سپس رنده پوست لیمو را هم بریزید.
  • برای تهیه سالاد: عدس ها را بپزید و آبکش کنید.
  • در همین حال، روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. هویج و پیاز را اضافه کنید؛ 10 تا 15 دقیقه تفت دهید، گاهی اوقات هم بزنید تا نرم شود. از روی حرارت بردارید.
  • عدس، پیاز، هویچ و خرما را به سس اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. درست قبل از سرو نعنا را هم بریزید.

نکات

می توانید این سالاد را تا 2 روز در یخچال قرار دهید. درست قبل از سرو نعنا را هم بزنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای ده نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 250 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 39 گرم، فیبر رژیمی 8 گرم، قند 23 گرم، چربی 9 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 4625 واحد، ویتامین سی 8 میلی گرم، فولات 121 میکروگرم، کلسیم 55 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، منیزیم 45 میلی گرم، سدیم 149 میلی گرم، پتاسیم 558 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید