سالاد عدس، پنیرو گوجه فرنگی

این سالاد می تواند یک وعده غذایی کامل باشد

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • عدس پخته 3 لیوان
  • گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده 12 عدد
  • خیار خردشده 1 و نیم لیوان
  • زیتون بدون هسته خردشده 1/2 لیوان
  • پیاز قرمز برش خورده 1/2 لیوان
  • پنیر فتا یا صبحانه خردشده 1/2 لیوان
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/2 قاشق چایخوری
  • سرکه قرمز 3 قاشق غذاخوری
  • پیازچه خردشده 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده 1/2 قاشق چایخوری
  • عسل 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • عدس، گوجه فرنگی، خیار، زیتون، پیاز، پنیر و 1/4 قاشق چایخوری نمک و فلفل را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • سرکه، پیازچه، سیر، عسل و باقیمانده نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک دیگر مخلوط کنید. روغن را کم کم اضافه کرده و هم بزنید.
  • سس را به آرامی روی مخلوط عدس بریزید.
  • سرو کنید.

نکات

این سالاد را می توانید تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1 لیوان): انرژی 271 کالری، چربی 15 گرم، کلسترول 8 میلی گرم، سدیم 476 میلی گرم، کربوهیدرات 25 گرم، فیبر 8 گرم، پروتئین 11 گرم، شکر 5 گرم، چربی اشباع 3 گرم، ویتامین آ 490 واحد، پتاسیم 528 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید