سالاد سیب زمینی یونانی

سالاد ساده و پرپتاسیم

متعلق به دسته های

سالاد سیب زمینی یونانی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیب زمینی زرد یا قرمز، خرد شده: 1 کیلو و 200 گرم
  • چایخوری نمک: 3/4 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 1/4 لیوان
  • سرکه سفید: 3 قاشق غذاخوری
  • موسیر ریز خرد شده: 1/4 لیوان
  • خردل: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل آسیاب شده: 1/2 قاشق چایخوری
  • گوجه گیلاسی نصف شده: 1 لیوان
  • پنیر فتا خرد شده: 1/3 لیوان
  • زیتون خرد شده: 1/4 لیوان
  • پونه کوهی: 2 قاشق غذاخوری تازه خرد شده یا 2 قاشق چایخوری خشک شده

دستور تهیه

  • سیب زمینی ها را بپزید. سپس از آب خارج کرده، به صورت یک لایه پخش کنید و روی آنها 1/4 قاشق چایخوری نمک بپاشید. بگذارید 15 دقیقه خنک شود.
  • در همین حین، روغن، سرکه، موسیر، خردل، فلفل و 1/2 قاشق چایخوری نمک باقیمانده را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • سیب زمینی، گوجه فرنگی، فتا، زیتون و پونه کوهی را اضافه کنید.
  • خوب هم بزنید.
  • در دمای اتاق سرو کنید یا در یخچال بگذارید تا سرد شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای ده نفر کافیست. به ازای هر نفر (3/4 لیوان): انرژی 170 کالری؛ پروتئین 3.5 گرم؛ کربوهیدرات 22.5 گرم؛ فیبر رژیمی 1.7 گرم؛ قند 1.4 گرم؛ چربی 7.8 گرم؛ چربی اشباع شده 1.7 گرم؛ کلسترول 4.4 میلی گرم؛ ویتامین آ 213 واحد; ویتامین سی 9.4 میلی گرم؛ فولات 21.1 میکروگرم؛ کلسیم 48 میلی گرم؛ آهن 1.1 میلی گرم؛ منیزیم 30.4 میلی گرم؛ پتاسیم 530.2 میلی گرم؛ سدیم 307.8 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید