سالاد سیب زمینی لبنانی

یک سالاد کم چرب و پرپتاسیم

متعلق به دسته های

سالاد سیب زمینی لبنانی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیب زمینی: 900 گرم
  • آبلیمو: 1/4 لیوان
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • پیازچه خردشده: 4 عدد
  • نعنا تازه خردشده: 1/4 لیوان
  • فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • سیب زمینی ها را بپزید. آبکش کرده و روی آنها آب سرد بریزید.
  • سپس اجازه دهید سرد شود و آنها را خردکنید.
  • آبلیمو، روغن، نمک و فلفل را در یک ظرف مخلوط کرده و به سیب زمینی ها اضافه کنید.
  • قبل از سرو، پیازچه و نعنا را اضافه کنید.

نکات

این سالاد را می توانید تا دو روز در یخچال نگهداری کنید. نعنا و پیازچه را زمان سرو بیفزایید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2/3 لیوان): انرژی 142 کالری، پروتئین 2.7 گرم، کربوهیدرات 21.9 گرم، فیبر رژیمی 1.9 گرم، قند 1.1 گرم، چربی 5.4 گرم، چربی اشباع 0.8 گرم، ویتامین آ 192.3 واحد، ویتامین سی 11.2 میلی گرم، فولات 25.2 میکروگرم، کلسیم 26.7 میلی گرم، آهن 1.4 میلی گرم، منیزیم 30 میلی گرم، سدیم 153.2 میلی گرم، پتاسیم 515.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید