سالاد خیار مارپیچی و پنیر فتا

یک سالاد کم کالری که در کنار مرغ کبابی، میگو یا نخود کنسرو شده مکمل خوبی است.

سالاد خیار مارپیچی و پنیر فتا

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون: 1/4 لیوان
  • سرکه شراب قرمز: 2 قاشق غذاخوری
  • پونه کوهی تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • خیار بزرگ: 1 عدد
  • گوجه گیلاسی نصف شده: 1 لیوان
  • پیاز قرمز نازک ورقه شده: 1/2 لیوان
  • پنیر فتا مکعبی شده: 1/2 لیوان
  • زیتون بدون هسته خرد شده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • روغن، سرکه، پونه کوهی، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • با استفاده از یک برش مارپیچ زن سبزیجات، خیار را از درازا به صورت “نودل” برش دهید.
  • رشته خیار، گوجه فرنگی، پیاز، پنیر و زیتون را به کاسه اضافه کنید و با مخلوط کنید.
  • در صورت تمایل با پونه کوهی بیشتری سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( 1 لیوان): 149 کالری؛ پروتئین 2.6 گرم؛ کربوهیدرات 4.9 گرم؛ فیبر رژیمی 0.8 گرم؛ شکر 2.5 گرم؛ چربی 13.4 گرم؛ چربی اشباع شده 3.4 گرم؛ کلسترول 11.1 میلی گرم؛ ویتامین آ 358 واحد؛ ویتامین سی 6.5 میلی گرم؛ فولات 13.6 میکروگرم؛ کلسیم 80.2 میلی گرم؛ آهن 0.4 میلی گرم؛ منیزیم 13.9 میلی گرم؛ پتاسیم 169.2 میلی گرم؛ سدیم 291.8 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید