سیب شور

این سیب های شور در کنار انواع غذاهای گوشتی و سالادها عالی است.

سیب شور

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیب متوسط: 450 گرم

  • آب: 1/2 لیوان

  • عسل: 1/2 لیوان

  • سرکه سفید: 1/2 لیوان

  • بادیان ستاره ای: 3 عدد

  • هل: 3 عدد

  • چوب دارچین: 2 چوب 6 سانتیمتری

  • نمک: 1 قاشق چایخوری

  • دانه فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری

  • برگ بو: 2 عدد

دستور تهیه

  • سیب ها را به ورقه های بسیار نازک برش بزنید.

  • سیب ها را دریک شیشه بریزید.

  • باقی مواد را دریک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید سپس روی سیب ها بریزید.

  • در شیشه را ببندید و به مدت یک شب در یخچال قرار دهید.

نکات

این سیب ها را می توانید تا دو هفته دریخچال نگهداری کنید.

بادیان ستاره ای یک نوع ادویه است که می توانید از عطاری ها تهیه کنید.

سیب ها را می توانید با رنده مخصوص به  صورت ورقه های نازک برش بزنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای سه نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 36 کالری، کربوهیدرات 10 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 8 گرم، سدیم 10 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید