صفحه اصلی » چاشنی » سیب شور
این سیب های شور در کنار انواع غذاهای گوشتی و سالادها عالی است.
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
تبدیل واحدهای اندازه گیری
سیب متوسط: 450 گرم
آب: 1/2 لیوان
عسل: 1/2 لیوان
سرکه سفید: 1/2 لیوان
بادیان ستاره ای: 3 عدد
هل: 3 عدد
چوب دارچین: 2 چوب 6 سانتیمتری
نمک: 1 قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
برگ بو: 2 عدد
سیب ها را به ورقه های بسیار نازک برش بزنید.
سیب ها را دریک شیشه بریزید.
باقی مواد را دریک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید سپس روی سیب ها بریزید.
در شیشه را ببندید و به مدت یک شب در یخچال قرار دهید.
این سیب ها را می توانید تا دو هفته دریخچال نگهداری کنید.
بادیان ستاره ای یک نوع ادویه است که می توانید از عطاری ها تهیه کنید.
سیب ها را می توانید با رنده مخصوص به صورت ورقه های نازک برش بزنید.
این مقدار برای سه نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 36 کالری، کربوهیدرات 10 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 8 گرم، سدیم 10 میلی گرم
منبع: