سالاد حبوبات

این سالاد علاوه بر پروتئین های گیاهی منبع عالی فیبر است.

مواد اولیه

  •  لوبیا سبز: 400 گرم                                             
  • لوبیا سفید: 400 گرم                                             
  • لوبیا چیتی: 440 گرم                                            
  • لوبیا سیاه: 400 گرم
  • فلفل دلمه خرد شده: 1/2 لیوان
  • پیاز خرد شده: 1/2 لیوان
  • کرفس خرد شده: 1/2 لیوان
  • روغن زیتون یا هر روغن دلخواه: 1/2 لیوان
  • سرکه: 1/2 لیوان
  • شکر: 3/4 لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • لوبیاها، فلفل دلمه، پیاز و کرفس را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  • روغن، سرکه، نمک، فلفل و شکر را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید تا شکر حل شود. 
  • مخلوط روغن را روی مخلوط لوبیاها ریخته و 8 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.

نکات

این سالاد می تواند یک شام کامل نیز باشد.

می توانید لوبیا سیاه را با هر نوع لوبیا دلخواه خود جایگزین کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 18 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 167 کالری، پروتئین 4.4 گرم، کربوهیدرات 23.6 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 9.3 گرم، چربی 6.5 گرم، چربی اشباع 1 گرم،  ویتامین آ 116 واحد، ویتامین سی 6.9 میلی گرم، فولات 39.9 میکروگرم، کلسیم 36 میلی گرم، آهن 1.4 میلی گرم، منیزیم 19.4 میلی گرم، سدیم 412.1 میلی گرم، پتاسیم 161.4 میلی گرم

منبع: www.allrecipes.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید