سالاد تن ماهی و توت فرنگی

این سالاد پرپروتئین و پرفیبر قابلیت سیرکنندگی بالایی دارد.

متعلق به دسته های

سالاد تن ماهی و توت فرنگی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بیبی اسفناج 4 لیوان
  • ماهی تن 1/3 لیوان
  • قارچ اسلایس شده 1/2 لیوان
  • توت فرنگی 1/2 لیوان
  • پیاز قرمز اسلایس شده 1/4 لیوان
  • کرفس خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • پرک بادام 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • اسفناج، ماهی تن، قارچ، توت فرنگی، و کرفس را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • آبلیمو را روی آن بریزید.
  • پرک بادام را روی سالاد بپاشید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای یک نفر کافیست. انرژی 346 کالری، کربوهیدرات 40 گرم، فیبر 11 گرم، قند 18 گرم، پروتئین 20 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 2 گرم، سدیم 454 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید